Banyak Udang Banyak Garam, sweet september _ banyak udang banyak garam, 4.03 MB, 02:56, 24,707, nostalgia hassny, 2014-12-12T16:08:13.000000Z, 19, BANYAK UDANG BANYAK GARAM BANYAK ORANG BANYAK RAGAM - Maksud Peribahasa, maksudperibahasa.net, 1568 x 882, png, , 20, banyak-udang-banyak-garam, Kampion
Gaulkan dengan sedikit garam dan serbuk kunyit. Panaskan minyak masak dan gorengkan sehingga agak garing. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Goreng ikan keli dengan serbuk kunyit dan sedikit garam sehingga garing.
Goreng cili hidup merah, bawang besar, bawang. Cara memasak resepi ikan keli berlada. Siang ikan keli dan potongkan ikan keli kepada 2 bahagian. Kemudian bersihkan ikan keli dengan asam jawa untuk hilangkan bau. Resepi kali ini merupakan sebuah resepi menu makan utama. Ikan keli adalah sejenis ikan air tawar, ikan sungai. Ia mempunyai kulit hitam,licin dan mempunyai sengat. Sedikit air asam jawa. Minyak masak secukupnya untuk menggoreng dan menumis.